Stenskott på vindrutan

Vi reparerar vindrutan med småsten medan kunden väntar, ca 20-30 min. Bilglas kan oftast repareras till nästan nyskick. Reparationen kommer inte att kosta mycket. Vanligtvis handlar det om tiotals kronor, med ett genomsnitt på cirka 50 euro. Stoppar glassprickor upp till 10 cm.

Vindrutereparationer även utan tidsbokning!

Limmade vindrutor för upp till 4 timmars körning!

Du kan boka en ersättningsbil under tiden som glaset byts ut.
Vi arbetar stadigt och tryggt med decennier av erfarenhet. Vi garanterar alla produkter som vi säljer och installerar. Vår personal har den senaste branschkunskapen och utrustning och tillbehör av högsta kvalitet för din bils välbefinnande.

Prisvärt underhåll av bilens luftkonditionering

Du bör se över din bils luftkonditionering minst vartannat år. Många bilister är inte medvetna om behovet av underhåll och blir förvånade när luftkonditioneringen inte kyler bilen som den brukade göra. När köldmediet i luftkonditioneringsanläggningen minskar, minskar kylkapaciteten.

Vi har toppmodern underhållsutrustning och kvalificerad personal för att utföra underhåll. Priset för luftkonditioneringsservice beror på hur mycket gas som används.

Underhåll av luftkonditionering 50€ + mängd använd gas.

R134
R1234YF

När din bils luftkonditionering behöver årligt underhåll, be oss om en konkurrenskraftig offert.

Varför ska du välja oss för att byta eller reparera din vindruta?

Kompetenser

Vi är en specialist som är godkänd av försäkringsbolagen och använder toppmodern utrustning för att utföra arbetet. Ingen risk för rostskador eller läckage.

Säker och tillförlitlig

Vi arbetar utifrån en solid bas och våra mekaniker är utbildade yrkesmän som är specialiserade på vindrutearbeten.

Verkligen i Lahti

Vi har betjänat invånarna i Lahtis sedan 1986.
Det är enkelt att komma till oss och om du behöver en ersättningsbil kan du få en mot en annan avgift.

Försäkring för vindruta

Lätt för dig. Du betalar bara självrisken.

Kvalitet

Vi använder Saint-Gobain- och Pilkington-glas av bästa kvalitet i branschen. Vindrutornas kvalitet är en viktig säkerhetsfråga.

Nöjda kunder.

Buskradio och SoMe-kanaler talar för oss.

Från
1986

Raija Ruhanen

Bara toppservice. På vägen hem flög en nål från den föregående bilen genom fönstret 😡. Jag ringde omedelbart och 10 minuter senare satt jag redan i min bil och fick min framruta reparerad. Riktigt snabb och vänlig service. Super👍👍👍👍. Jag kommer definitivt att komma tillbaka nästa gång. Ja, ni överträffade kundens förväntningar 🍀🍀

Jari Kalle Äikäs

Service som i det bästa hotellet! Jag rekommenderar starkt Lahti Autolasikeskus tjänster till alla, tjänsten är mycket vänlig och professionell. Betyg fullt 10 👍

Jukka Hölttä

Mycket vänlig och professionell service. Från och med nu vet jag vart jag ska vända mig i bilfrågor. Tack och ha en trevlig sommar 😊