AUTO ILMASTOINTIHUOLTO LAHDESSA

Huoltotyö 50€ + lisätty kaasu. (kaasu 10€/per/ 100gr.) Varaa aika soittamalla 03-730 4124

Edullinen auton ilmastointihuolto Lahdessa

Auton ilmastointihuolto kannattaa teettää vähintäänkin 2 vuoden välein. Moni autoilija ei ole tietoinen huoltojen tarpeesta ja yllättyy, kun auton ilmastointi ei viilennäkkään autoa vanhaan malliin. Ilmastointilaitteiden kylmäaine vuotaa auton letkujen ja akselitiivisteiden seinämien läpi,  ja jäähdytysteho hiipuu. Ilmastoinnissa saattaa olla myös mekaanisia vikoja, esimerkiksi pakkasella jotka aiheuttavat ilmastoinnin tehon hiipumista, tai pahimmassa tapauksessa täydellisen toimimattomuuden.

Auton ilmastointilaitteen huolto vaatii asentajille pätevyyden tehdä huoltotoimenpiteet. Meillä on alan uusinta tekniikkaa oleva huoltokalusto ja pätevä henkilökunta suorittamaan huollon. Kun autosi ilmastointi kaipaa vuosihuoltoa pyydä meiltä siihen kilpailukykyinen tarjous.

Auton ilmastointihuolto hinta alk 99€. Varaa aika soittamalla 03-730 4124

Varaa aika soittamalla

Parhaimmin saat hintatiedot / ajanvarauksen soittamalla asiakaspalveluumme. 03-730 4124 Avoinna ark. 7.45-16.15

Soita meille!

Parhaimmin saat hintatiedot / ajanvarauksen soittamalla asiakaspalveluumme. 

  • 03-730 4124 Avoinna ark. 7.45-16.15
  • Hirsimetsäntie 7, 15200 Lahti

Sosiaalinen media

Tarjouspyyntö

Täytä oheisen lomakkeen tiedot, niin asiakaspalvelumme soittaa teille tarkan autolasinvaihdon hinnan ja samalla saat tietoa vapaista asennusajankohdista.


    KylläEi    Mainitse sadetunnistimista, lämmityksestä, värisävyistä, tai muusta vastaavasta mikä tulee ottaa huomioon lasia korjattaessa tai vaihdettaessa.

    Vieritä ylös