Thank You Very Much!
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt.
Auton ilmastointihuolto alk. 85€ ajanvaraus 03-730 4124

- Edullinen

- Ammattilaiskalusto

- Nopea

Thank You Very Much!
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt.

Auton ilmastointihuolto edullisesti Lahdessa

Auton ilmastointihuolto kannattaa teettää vähintäänkin 2 vuoden välein. Moni autoilija ei ole tietoinen huoltojen tarpeesta ja yllättyy, kun auton ilmastointi ei viilennäkkään autoa vanhaan malliin. Ilmastointilaitteiden kylmäaine vuotaa auton letkujen ja akselitiivisteiden seinämien läpi,  ja jäähdytysteho hiipuu. Ilmastoinnissa saattaa olla myös mekaanisia vikoja, esimerkiksi pakkasella jotka aiheuttavat ilmastoinnin tehon hiipumista, tai pahimmassa tapauksessa täydellisen toimimattomuuden.

Auton ilmastointilaitteen huolto vaatii asentajille pätevyyden tehdä huoltotoimenpiteet. Meillä on alan uusinta tekniikkaa oleva huoltokalusto ja pätevä henkilökunta suorittamaan huollon. Kun autosi ilmastointi kaipaa vuosihuoltoa pyydä meiltä siihen kilpailukykyinen tarjous.


Yli 30 vuoden kokemuksella. Hinta / Laatusuhteeltaan Lahden paras kokonaisuus autolasinvaihdoissa.

03-730 4124

Lahti + Lähikunnat

Lahden Autolasikeskus Oy

Myymme ja asennamme henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen, sekä työkoneiden lasit. Meiltä saat myös sulat ja muut autolasitarvikkeet. Teemme myös auton ilmastointilaitteiden huollot vuosien kokemuksella. Toimimme vakaasti ja varmasti vuosikymmenten tuomalla kokemuksella.